Vatandaşlar Belediyeye İsyan Etti

Vatandaşlar Belediyeye İsyan Etti
Adıyaman'da biriken yağmur sularının üstünden geçmeye çalışan vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi.

Adıyaman'da biriken yağmur sularının üstünden geçmeye çalışan vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi.


Aşağı Karapınar Mahallesi ve Akkonutların geçiş güzergahında bulunan minibüs ve vatandaşların yürüyüş yolunda yağmurların yağmasıyla biriken sulardan rahatsızlık yaşayan vatandaşlar, güzergahlarında bulunan minibüs sürücüleri ise yolların bozuk ve gölet oluşmasından rahatsız olduklarını söylediler.

 

 Yetkililerin bu yolu bir an önce yapmasını isteyen vatandaşlar, "Sabah işe gittiğimizde burada oluşan yağmur sularından dolayı evimize çamurlu suların üzerine basarak gitmek zorunda kalıyoruz. Adıyaman Belediyesinin bu soruna bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz. Her kış ayında bu sorunların yaşanması bize ve ailemize zorluk yaşatmaktadır" dediler.

 

 Aynı yol güzergahı sürekli kullanan minibüs sürücüleri ise " Sürekli aynı güzergahta olduğumuzdan dolayı burada yağmur sularından oluşan çukurlar nedeni ile tamircilere gitmek zorunda kalıyoruz. Amasör ve arabamızın yürüyen aksamında sorunlar çıkmaktadır. 


Kazandığımız parayıda sanayide bulunan tamircilere veriyoruz. Burada yaşanan sorunun biran önce çözüme kavuşturulması istiyoruz. Bu şekilde giderse bu işi bırakmak zorunda kalacağız." diye konuştular.

BHA

Yorum Yaz