Vatandaşlar Hayalini Milli Piyangoya Bağladı

Vatandaşlar Hayalini Milli Piyangoya Bağladı
Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri Adıyaman'da satılmaya başladı

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri Adıyaman'da satılmaya başladı. 55 milyon lira büyük ikramiyenin hayalini kuran Adıyamanlılar, yılbaşı biletlerine yoğun ilgi gösterdi. 


Tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman'da da 29 Kasım tarihi itibariyle Milli Piyango biletlerinin satışa sunulduğunu belirten bilet satıcıları, "Bu yılki büyük ikramiye 55 milyon TL olarak açıklandı. 2016 yılına sayılı günler kala Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi için bilet satışlarına tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman'da başlandı. 29 Kasım itibarıyla satışı başlanan biletler talihlileri milyoner yapacak. 


Milli Piyango'nun yılbaşında yapılacak çekilişinde büyük ikramiye tutarı 55 milyon olarak açıklanmıştı. Biletleri çeyrek bilet 12,50 TL, yarım bilet 25 TL ve tam bilet 50 TL'den satışa sunmaktayız. Sahte biletlere karşı vatandaşlarımız dikkatli olsunlar. Dolandırıcı biletlerinin sol alt köşesine dikkat edin. Çünkü, gerçek biletin sol alt kısmında bulunan kontrol numarasının rakamları kabarıktır. Ancak sahte biletlerde bu böyle değil. Bilet ışığa tutulunca üzerinde Milli Piyango'nun MP logosu görünmeli. 


Işıkta mavi ve açık yeşil renkli parlayan, kesik çizgiler şeklinde dağılımı bulunan elyaflar görünür. Biletin arkasında, kalın çerçeve çizgisinin dışında ince çerçeve çizgisi bulunur. Biletin arka yüzündeki ikramiye planı ve diğer yazıların hepsi nettir. Ayrıca biletin eni 6, boyu 14.7 santimdir. Biletin ön yüzündeki ikramiye numarası bölümünün üstündeki MP amblemi ile Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin imzaları nettir. Tam biletler açık mavi, yarım biletler bayrak kırmızısı ve çeyrek biletler de açık nefti yeşil renkli olup, renkler canlıdır. Ayrıca vatandaşlarımız son günlere doğru bilet bulmakta sıkıntı yaşabilirler" diye konuştular

BHA

Yorum Yaz