Adıyamanın Kahta ilçesinde hayırseverlerin desteğiyle yetim ve yardıma muhtaç 200 kız çocuğu, Kurban Bayramı öncesi giydirildi.
Eğitimci Hacı Ramazan Çilenti öncülüğünde, daha önceden tespit edilen 200 kız çocuğu için bedenlerine göre elbiseler hazırlanıp, bir kısmı ailelerin adreslerine bir kısmı da mağazalara götürülerek teslim edildi.
Özellikle bayram öncesi yetim ve yardıma muhtaç kız çocuklarını sevindirmenin verdiği mutluluğu dile getiren Eğitimci Hacı Ramazan Çilenti, Gerek kendi görev yaptığım okulumda, gerekse diğer gönüllü kuruluşlardaki arkadaşların tespitiyle, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştık. Bugün itibarıyla ihtiyaç sahibi 200 kız çocuklarına bayramlık elbiselerini verdik. Sevinçleri görülmeye değerdi. Kız çocuklarımıza yapılan yardımlarda destek veren başta Bursadaki hayırsever iş adamı Süleyman Denize, okulumuzdaki öğretmen arkadaşlara ve sivil topluk kuruluşlarından gönüllü Muhammed Yetişe teşekkür ederim diye konuştu.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 12 Haziran 2024 12:24
Yardıma muhtaç 200 kız çocuğu bayram öncesi giydirildi

Adıyamanın Kahta ilçesinde hayırseverlerin desteğiyle yetim ve yardıma muhtaç 200 kız çocuğu, Kurban Bayramı öncesi giydirildi.Eğitimci Hacı Ramazan Çil
- 02:36Adıyaman’da hastanede bıçaklı saldırı: 2’si güvenlik görevlisi 3 yaralı
- 14:19Binlerce yıllık rüzgar ve su erozyonuyla ortaya çıkan doğal güzellik
- 14:17Adıyaman’da bayram sabahı silahlı kavga: 5 yaralı
- 14:11Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı İşeri’den buruk bayram mesajı
- 10:52Adıyaman’da acemi kasaplar hastanelik oldu

