Yaren Mantı Evi Hizmete Açıldı...

Yaren Mantı Evi Hizmete Açıldı...
Adıyaman'da lezzetin yeni adı yaren mantı evi açılışı yapıldı.

Adıyaman merkezde alışılmış lokantaların dışında sıra dışı bir mekân açıldı cafe restoran tarzında açılan yaren mantı evi zengin yemek çeşitleri ile Adıyaman halkının damak tadına hitap ediyor.


Açılışa; Adıyaman Valisinin eşi Beyhan Demirtaş, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Ankara Besnililer Derneği Başkanı İbrahim Bircan, Şanlıurfa Asya Ecza Deposu Temsilcisi Fatih Karaer, Basın mensubupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kadın girişimcilere destekleri ile bilenen Adıyaman Valisinin Eşi Beyhan Demirtaş mekânın açılışını yaptıktan sonra mutfakta incelemelerde bulunda mekânı çok güzel bulan Demirtaş Kadın Girişimci Yeşim Kılınçı tebrik etti.


Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ise yaptığı konuşmada; Besnili hemşerimizin açmış olduğu bu lokanta ve cafe Adıyaman halkına büyük bir hizmettir Besnili girişimci kardeşimizi destekliyor ve yeni yerinin hayırlı olmasını diliyorum.


Yaren Mantı Evinin işletme sahibi Kadın Girişimci Yeşim Kılınç yaptığı konuşmada; Yaren Mantı evi olarak 10 yıldır hizmet vermekteyiz ilk olarak Besni'de daha sonra Adıyaman Karapınar Mahallesinde şimdi ise Adıyaman Belediyesi arkası kelebek kırtasiye yanında vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık.


Mekanımıza gelen konuklarımız kendilerini sıcak bir aile ortamında bulacaklar günlük birden fazla yemek çeşitlerimizle hizmet vermekteyiz. Bunun yanı sıra Adıyaman'da sadece bizde bulunan Fıstıklı Besni kurabiyesi ev yapamı limonata, içli köfte gibi çeşitlerimiz ilede sizlere hizmet sunmaktayız.


Mekanımız iki katlı olup küçük çaplı nişan,kına ve toplu yemek organizelerinde ise profesyonel ekibimizle hizmet vermekteyiz .


Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan değerli konuklarımıza ve Adıyaman halkına teşekkür ederim dedi.




Yorum Yaz