Yeni, “Kahta İçin Durmak Yok Çalışmaya Devam”

Yeni, “Kahta İçin Durmak Yok Çalışmaya Devam”
AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, “Ak Parti ile ilçemiz ve köylerimiz Alt yapı, İçme Suyu ve Yol Hizmeti ile buluştu. Hizmet gitmeyen köyümüz kalmadı” dedi.

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne Kahta ilçesine önemli yatırımların yapıldığını ifade eden  AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, “Görevi devraldığımdan bugüne Kahta’mızın yararına köylere hizmet götürme birliği ile il encümenimiz ile ortaklaşa ortak firikler ile köylerimizdeki alt yapıdan tut, İçme suyundan, yolların kilit taşlarından bizim yapmadığımız hiçbir köyümüz kalmadı. Bugün hepsi bitti mi bitmiş değil. Bizim oluklu gurubu dediğimiz alt yapı çalışmaları ihalesi oldu. Yaklaşık 50 köye yakın. Şuan da 4-5 köyümüzde çalışma mevcut. Cumhurbaşkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan dediği gibi biz halkımızın hizmetkarı olmaya kendimizi adamış insanlarız. En kutsal görev halkla, fakirlere hizmetin en iyisini götürmekle mecburuz. Adıyaman ilimiz, ilçesi ile her şeye layık insanlarız. Ak parti 2001 yılında kuruldu. 2003 yılındaki seçimden buyana sürekli AK Parti 4-5 milletvekili ilimizden çıkmıştır. İlimiz her zaman her hizmeti hak etmiştir. Her zaman halkımızın yanında bulunmaya efendisi değil hizmetkarı olmaya kendimizi adamışız” dedi.


“KAHTA’DA BİRLİK, BERABERLİK VAR”


 Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmede bulunan Bedir Yeni, “Kahta ilçemizde Belediye başkanlığı için kıymetli aday adaylarımız çıkıyor. Şuan saha da çalışan Ömer Yılancı, Ramazan Çakmak, Murat Gökalp ve mevcut belediye başkanımız Abdurrahman Toprak var. Ben şunu söyleyeyim Kahta’da aday aday sayısı 10’dan aşağı düşmez. Çünkü partiyi seven partiye hizmet yapmak isteyen yüzde 80 Kahtalı kardeşlerimiz var. Aday adaylarımız dün olduğu gibi bugünde sahaya çıkınca herhangi bir aday seçilince diğer kalan adaylarımız da yine seçilen kişinin yanında beraber hareket edeceklerdir. Biz beraber çalışmayı da seven insanlarız Kahta’da da bu birlik beraberlik vardır. Özellikle köylerde hizmet gitmeyen bir köyümüz kalmadı zaten. Tabi köylerden gelen taleplerimiz var. öncelikle içme suyu alt yapısı kilit taşıdır. Çöp konteynırları çöp araçları temizlik elemanları ihtiyacını karşılıyoruz. Tabi eksiklikleri Kaymakamımıza iletiyoruz. Çalışmalarımızı ivedi bir şekilde aksatmadan yüz de yüz yapıyoruz. Çözmediğimiz konu önümüze gelmemiştir” diye konuştu.


Turizmcilerin Adıyaman için projeler yapması gerektiğini vurgulayan Yeni, “Turizm acısından Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa Balıklı Göl bizim çevre illerdeki tarihi zenginliklerimiz gündeme gelmiştir. Orada bu programı hazırlayan kardeşlerimizin eksikliği bizim Dünya’nın 8’nci harikası olan Nemrut’umuz gündeme gelmemiştir. Bölge de yapılan turizm ile ilgili toplantı da Turizm Bakanımıza Adıyaman’ın dile getirilmediği söylenildi. Milletvekillerimiz, bakanımız ile bire bir görüşüp Adıyaman programa alınmıştır. Tabi bizim turizm de görev alan ben de otelciyim, turizmciyim diyen insanlarımız biraz daha sahiplensinler. Ben bir sanayici olarak OSB’de eksik varsa nasıl dile getiriyorsam. Turizmcilerimiz de sahiplensinler” açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi

Yorum Yaz