Yetkililer Dikkat Adıyaman Halkı Tedirgin

Yetkililer Dikkat Adıyaman Halkı Tedirgin
Adıyaman Zey yolu üzerinde bulunan ormanlık alan ballicilerin ve madde bağımlısı olan insanların meskeni hale gelirken

Adıyaman Zey yolu üzerinde bulunan ormanlık alan ballicilerin  ve  madde bağımlısı olan insanların meskeni hale gelirken kullandıkları malzemeler hazır bir şekilde durması vatandaşların tepkisine neden oldu.


Şekerci sokak odun ve kömürcüler sitesi arkasında bulunan ormanlık alanda madde bağımlısı olan  şahıslar gece ormanlık alanda ateş yakarak balli, ve esrar içerek  vatandaşların korkulu rüyası haline geldiler. Özellikle Jandarma ve Polis ekiplerinin mıntıkası olan alanda kontrollerin yapılmaması konusuna vatandaşlar tepki gösterdiler.


"Burası Neden Kontrol Edilmiyor"


Konu hakkında açıklamalarda bulunan vatandaşlar" Burası gece madde bağımlısı olan  şahısların  yuvası haline gelmiş bulunmakta gördüğünüz gibi  yapmış oldukları kova türü malzemelerini bile bozmuyorlar. Geceleri buraya gelip hep ateş yakıyorlar alkol alıp madde kullanıyorlar. Buranın kontrollerini kim yapıyor bilmiyoruz. Emniyet  bölgesi mi jandarma bölgesi mi bizde bilmiyoruz. 


Şikayette bulunuyoruz ama nedense ne gelip kontrol eden  var nede uyarı yapan bu insanların yüzünde burada oturan vatandaşlar rahatsız. Ormanlık alanların her yerinde bu  yapmış oldukları malzemeleri mevcut çünkü kontroller olmadığını bildikleri için rahat bir şekilde gelip burada oturup alem yapabiliyorlar. Adıyaman huzur kentti diyorlar gelsin burada gece olanları görsünler baksınlar Adıyaman Huzur kenti mi değil mi Emniyet Müdürü ,Jandarma Komutanlığı nasıl  şehir merkezinde veya mıntıkalarında huzur sağlamak için çalışıyorlarsa  burada oturan insanların  huzurlarını sağlamak zorundalar. Sözlerini ifade ettiler."


BHA

Yorum Yaz