Adıyamanda İsrail protesto edildi

Adıyamanda İsrail protesto edildi
Adıyamanda Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) tarafından Filistinde katliam yapan İsraile tepki gösterilerek basın açıklaması dü
Adıyamanda Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) tarafından Filistinde katliam yapan İsraile tepki gösterilerek basın açıklaması düzenlendi.
Yenipınar Camii önünde toplanan vatandaşlar, İsrailin Gazzede gerçekleştirdiği katliamları protesto etti. Burada düzenlenen basın açıklamasında konuşan AGD Adıyaman Başkanı Mehmet Gezici, "S8 aydan fazla bir süredir Gazzede soykırım uygulayan Siyonist İsrail rejimi, Nuseyrat Mülteci Kampında 200ü aşkın Filistinliyi şehit etti. Bu katliamda, ABD özel birlikleri de İsraile destek verdi. İşgal güçlerinin bu insanlık dışı saldırıları artık sözün bittiği yerdir. Allah rızası için İsraili kınamayı bırakın ve fiilen harekete geçin. İsraili tanımaktan vazgeçin ve Gazzeye İslam Barış Gücünün gönderilmesi için gereken adımları atın. Bugün Gazzenin en çok beklediği ülke Türkiyedir. Filistinli kardeşlerimiz Bağdatın, Şamın, Doğu Türkistanın, Diyarbakırın ve İstanbulun selameti için de mücadele ediyor. İsrail Gazzede başarılı olursa, yarınki hedefleri Hatay, Diyarbakır, Adıyaman ve daha birçok şehrimiz olacaktır. Ümmetimden bir taife dinlerinde sabit, düşmanlarına karşı galip olurlar. Onlara muhalif olanlar kendilerine zarar veremezler. Allahın emri gelinceye kadar onlar bu halde devam ederler diye konuştu.