Aksoy, Gölbaşı Aile Destek Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

Aksoy, Gölbaşı Aile Destek Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, Gölbaşı Aile Destek Merkezinde incelemede bulundu.

Hürriyet Mahallesi'nde Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy’a inceleme esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, S.H.M Müdürü Arif Özdemir, Şube Müdürü Müslüm Ayaz, Şube Müdürü Ali Durmaz, S.Y.D.V. Başkanı Yaşar Gültekin hazır bulundu.

 

Hürriyet ve Fatih Mahallelerinin ortak kullanımlarına uygun bir şekilde konumlandırılan Aile Destek Merkezi, Hürriyet Mahallesi'nde yeni bir binanın ilk iki katı olarak projelendirilmiştir. İlçelerde Halk Eğitim Müdürlüklerindeki tecrübelerinin mahallelerimizin içine kadar getirildiği Aile Destek Merkezlerinin, Gölbaşı ADEM' in açılması ile Adıyaman' da ilk defa Gölbaşı'nda uygulanmış ve hayata geçirilmiş olacaktır.

İlk kat kadınlar için sosyal alan, spor odası, çocuk eğlence salonu, ikinci katta ise özellikle ilk etapta başlayacak çocuk bakım kursu, yaşlı bakım kursu, ahşap çini boyama, pasta ve aşçılık kursları gibi çeşitli kursların verileceği alanlar olarak belirlendi.

Aile Destek Merkezi olarak kullanılacak binanın açılışı için son hazırlıkların tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Kaymakmımız, hızla kadınlarımıza ve çocuklarımıza hizmet edecek bir sosyal alan olarak planladığımız bu tesisin faaliyete geçmesini ve alınan başarıya göre ilçemizin diğer mahallerinde de açılmasına çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Haber Merkezi

Yorum Yaz