Alkuş Ve Ekibi Sahaya İndi

Alkuş Ve Ekibi Sahaya İndi
Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu'nun kayın pederi ve ekibi sahaya indi
Yaklaşan Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti, Türkiye genelinde olduğu gibi, Adıyaman'da da belli bir program çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Seçmen üzerinde büyük bir titizlikle duran Ak Parti, belli bir plan ve program çerçevesinde ve farklı ekipler halinde çalışıyor. Bir yandan şehir merkezinde, bir yandan ilçe, belde ve köylerde yoğunlaşan ekipler, sıkılmadık el bırakmamaya gayret ediyor. Bir önceki gün Adıyaman şehir merkezinde seçmenlerin kapısını bir, bir çalan Adıyaman İl Genel Meclisi Eski Üyesi Mehmet Ali Alkuş'un gayretli çalışmaları, dikkatlerden kaçmadı. Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yaşar Öncel ile Abdulgani Erdengi ile birlikte sahaya inen Eski İl Meclisi Üyesi Alkuş, yoğunlaştığı Altınşehir bölgesinde İşadamı Abuzer Yolcu'yu, Paşakonağı ve petrol istasyonu sahipleri Orhan, Gani ve Mustafa Tohumcu ile çalışanlarını, Hyundai Bayii İşadamı Mustafa Sarıkaya ile çalışanlarını, İşadamı Mehmet Salih Canlı, Bilal Ertem Petrol İstasyonu sahibi ve çalışanlarını, SADO Tesisleri Sahibi Sadi Özer ile çalışanlarını ziyaret etti.

AK Parti Teşkilatı adına ziyarette bulunarak, istikrar için destek isteyen Alkuş ve beraberindekilerin, girdikleri her ortamda tek tek tokalaştıkları seçmenlerden büyük bir teveccüh gördükleri gözlerden kaçmadı. Sıcak ve samimi diyalogların yaşandığı saha çalışmalarında, Ak Parti'ye büyük bir teveccühün olduğunu gören Alkuş ve ekibinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Çalışma esnasında kısa bir değerlendirmede bulunan Mehmet Ali Alkuş; "AK Parti camiası olarak tam kadro sahalardayız. Belli bir plan ve program çerçevesinde seçmenler üzerinde yoğunlaşmış durumdayız. 13 yıldan bu yana süre gelen istikrarın devamı, giderek dünya kamuoyunda söz sahibi olan Türkiye'nin daha da güçlenmesi, bölgesinde söz sahibi olması ve Türkiye'nin aydınlık yarınları için Ak Parti'nin tek başına iktidar olmasının şart olduğunu biliyoruz. Bu amaçla gece-gündüz demeden çalışıyor, büyük bir özveri sergiliyoruz. Gittiğimiz her seçmenden partimize karşı büyük bir teveccüh gösterdiğine şahit oluyoruz. Bunu gördükçe daha da mutlu oluyor, gayretlerimizi arttırıyoruz. 1 Kasım'da Adıyaman'da 5-0 kazanacağımıza inanıyoruz. Çünkü iltifatlar, teveccühler, güler yüzler bize bunu gösteriyor. Seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

BHA

Yorum Yaz