Gölbaşı METEM'de Şehit Fethi SEKİN Halı Sahası Törenle Açıldı

Gölbaşı METEM'de Şehit Fethi SEKİN Halı Sahası Törenle Açıldı
Adıyaman Gölbaşı İlçesinde Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM) tarafından yapılan Şehit Fethi SEKİN Halı sahası törenle açıldı.

Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM) tarafından yaptırılan halı sahaya unutulmaz şehidimiz Şehit Fethi Sekin'in adı verildi. Şehidimiz adına yapılan anma programına Gölbaşı Kaymakamı Sayın Can Aksoy, İlçe Garnizon Komutanı Sayın Bekir Gaznevi, Gölbaşı Belediye Başkanı Sayın Yusuf Özdemir, Şehit Fethi Sekin’in babası Sayın Mehmet Zeki Sekin ve şehdimizin kız kardeşi Sayın Fikriye Sekin, Şehit Babası Metin Salik, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Erdinç Ağcakoyunlu, İlçe Emniyet Müdürü M. Ali Koçyiğit, İlçe Müftüsü Sayın Abdullah Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Şehidimiz Fethi Sekin’in hayatı ile ilgili bilgi verildi. Programda konuşma yapan Şehit Fethi Sekin’in babası Sayın Mehmet Zeki Sekin, Şehit polisin sırasıyla Kilis, Bingöl ve İzmir´de görev yaptığını dile getirdi. Baba Sekin: "Benim Fethim çok kahramandı, korku nedir bilmezdi. 15 Temmuz´dan sonra bana ´Allah´ım, Ömer HALİSDEMİR gibi bana da bir şehitlik nasip etsin´ dedi. O da nasip etti. Halisdemir´İ kendisine örnek almıştı." dedi.

 

Program, yapılan dua ve adı verilen Şehit Fethi Sekin Halı Sahasının açılmasıyla sona erdi.

Haber Merkezi

Yorum Yaz