İGC’den Adıyaman Belediyesi Basın Yayın Müdürüne Ziyaret

İGC’den Adıyaman Belediyesi Basın Yayın Müdürüne Ziyaret
Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeni başlayan Adıyaman Belediyesi Basın ve Halklar İlişkiler Müdürü Fadime Ayaz’a ziyaret etti.

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeni başlayan Adıyaman Belediyesi Basın ve Halklar İlişkiler Müdürü Fadime Ayaz’a ziyaret etti.

 

Adıyaman Basını olarak yakinen tanıdığımız ve çalışmalarının takip ettiğimiz Fadime Ayaz’ın yeni görevini başarıya yapacağına inandıklarını belirten 

 

İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, bizler Adıyaman basın camiası olarak memleketimizin sorunlarına çözüm bulabilmek, vatandaşın yaşadığı sıkıntıları kamuoyunun gündemine taşımak ve çözümü konusunda sorunların takipçisi olarak görev yaptıklarını belirterek şöyle konuştu:
 

“Asrın felaketi 6 Şubat depreminin üzerinden yaklaşık 16 ay geçti. Bizlere memleketimizin bütün sorunlarını yaptığımız haberlerle sorunların çözümü noktasında kamu ve STK’lar arasında bir köprü görevi yapıyoruz. Çünkü derdimiz memleketimizin yeniden eski günlerine kavuşmasıdır. Bu anlamda Adıyaman Belediyesi Halkla İlişkiler görevine atanan Fadime Ayaz’ın da basınla iyi ilişkiler içerisinde olacağına ve sorunların çözümü noktasında önemli projelere imza atacağına inanıyoruz. Fadime hanım, Adıyaman'dan tüm Türkiye'ye Örnek olan ''İşitme Engelli öğrenciler için engelleri kaldıran'' bir projenin mimarıdır. Adıyaman Ticaret Meslek Lisesi Müdür yardımcılığı görevindeyken hayata geçirilen ''Arkadaşlarım için işaret dili öğreniyorum'' adlı projesi ile Türkiye'de bir ilk’e imza atan başarılı idarecidir. Şimdi Adıyaman’ın yeniden toparlanıp ayağa kalkmasında bende varım diyerek Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin ekibinde yerini aldı. Bizler İGC olarak başkanımızın yaptığı tüm çalışmaların kamuoyuna duyurulması konusunda her yanında olacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Belediyesi Basın ve Halklar İlişkiler Müdürü Fadime Ayaz, uzun yıllar Milli Eğitim Müdürlüğünde yönetici olarak görev yaptığını ve bu süreç içerisinde Adıyaman Basını ile iletişim içerisine olduğunu belirterek şöyle konuştu:

 

“Adıyaman’da seçimlerin hemen ardından yeni bir süreç başladı. Adıyaman Belediyesi olarak bizler memleketimize ve halkımıza hizmet etme için buradayız. Sizlerin olduğu bizlerinde amacı memleketimizin en kısa zamanda eski günlerine dönmesidir. Yeni dönemde ilimizin basın camiasındaki tüm arkadaşlarımız ile iletişim içerisinde olacağız. Çünkü sorunların takipçisi olmak, çözümü konusunda ilgili yerleri bilgilendirmek için buradayız.

Yorum Yaz