KYK İL MÜDÜRÜNDEN ZEY ORTAOKULUNA ZİYARET

KYK İL MÜDÜRÜNDEN ZEY ORTAOKULUNA ZİYARET
Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami KÖROĞLU, değerler eğitimi kapsamında Zey Ortaokulu'nda öğrencilerle buluştu.

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami KÖROĞLU, değerler eğitimi kapsamında Zey Ortaokulu'nda öğrencilerle buluştu.

 

Zey Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ramazan ÜNAL’ın daveti üzerine okula gelen Sami KÖROĞLU; Değerler Eğitimi kapsamında Meslek Tanıtımı konusunda öğrencilere tecrübelerini paylaştı.

 

Öğrencilerin okul ortamı ve öğretmenlerinin gayretininin kendi çalışmalarını en üst seviyeye çıkartacak özellikte olduğunu ve bunun kendileri için büyük bir avantaj olduğunu ifade etti.

 

Sınıf ortamında öğrencilerle tek tek tanışıp, hedeflerini soran Sami Köroğlu her öğrencinin bir hedefinin olduğunu ve bu hedeflere ulaşma konusunda gerek öğretmenlerinin, gerekse de ailelerinin üzerine düşeni yaptığını geriye sadece kendi çabalarının kaldığını ifade etti. Başarı ancak çalışmayla olur. İşte sizler de bunu yaptığınız oradan hedeflerinize bir adım daha yaklaşacaksınız dedi.

 

Kendisi, Kredi Yurtlar Kurumu, bu kurumda çalışan personel ve KYK Yurtları hakkında bilgiler verdi. Düzen, tertip, azim, başarı, saygı, sevgi kavramları üzerinde durup bir yerlere çalışarak ve azimle gelinebileceğini ifade eden Köroğlu, Öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet ederek keyifli bir vakit geçirdiler.

 

Öğrencilere KYK Yurtları hakkında bilgi içeren ve yapılan faaliyetleri kapsayan kitapçık dağıtıldı.

 

Bu ziyaretlerinden dolayı Okul Müdürü Zeynal Abidin DEVRAN ve Müdür Yardımcısı Ramazan ÜNAL kendilerine teşekkür ettiler.

 

Yorum Yaz