Sigara Tiryakilerine Müjde...

Sigara Tiryakilerine Müjde...
Tek Seansla Sigarayı Bırak Adıyaman'da Sigara Bırakma Danışmanlık Merkezi Açıldı
Tek Seansla Sigarayı Bırak Adıyaman'da Sigara Bırakma Danışmanlık Merkezi Açıldı 


Sigara Bırakma Danışmanlık ve Mora Terapi Merkezi Adıyaman'da açıldı. Daha önceleri alerji ve ağrı tedavisinde kullanılan ve son yıllarda sigarayı bırakmanın en kesin çözümü olarak gösterilen "mora" terapinin Adıyaman'da ilk ünitesi hizmete girdi. 


Son zamanlarda sıkça uygulanan mora terapi yöntemi sayesinde sigara ve alkolü bırakabilir, fazla kilolarınızdan ebediyen kurtulabilirsiniz. Her maddenin bir titreşime ve farklı frekanslara sahip olduğu gerçeğinden yola çıkılarak uygulanan mora terapi sayesinde hem bağımlılıklarınızdan kurtulabilir hem de kilo verebilirsiniz. Bu yöntemde hastanın kan, tükürük veya idrar örneği makineye tanıtılarak karşılıklı alışveriş sağlanıyor. 


Sistem hakkında bilgi veren NCR Danışmanlık Merkezi müdürü Naci Tutal, iki yabancı araştırmacının geliştirdiği Mora sisteminin dünyada yaygın olarak kullanılmaya başlandığını dile getirdi. Bio rezonans yöntemle önce ağrı ve alerji tedavilerinde kullanılan sistemin son 5 yıldır sigara bağımlılığı tedavisinde de kullanıldığını belirten Tutal, "Hiç bir yan etkisi olmayan bu sistemin özü sigara bilgisinin vücuttan silinerek bıraktırılmasıdır. Fiziksel bağımlılık üzerinde etkili olan bu sistem, psikolojik olarak da destek verildiği zaman çok kolay sigarayı bıraktırıyor. Sigara artık bir alışkanlık değil bağımlılıktır. Dünya Sağlık Örgütü, sigara bağımlılığını hastalık olarak kabul etmiş ve tedavi gerektiren bir durum olduğunu açıklamıştır. Mora terapi de sigara bağımlılığının tedavisidir. Etkin ve yan etkisiz bir tedavidir. Tek seans uygulamayla vücuttaki biyolojik ritim ölçülüyor. Sigaranın biyolojik ritmi tespit edilerek vücuttan sigara bilgisi siliniyor" dedi. 


Sistemin son derece kısa bir sürede Türkiye genelinde yaygınlaştığını da ifade eden Tutal, etkisini önümüzdeki yıllarda daha da göstereceğini vurguladı. Yapılan çalışmalarda sistemin etkilediği kişi sayısının yüzde 92'ye ulaştığını da açıklayan Tutal, buna rağmen bu rakamlara temkinli yaklaştıklarını anlattı. Tek seansta tedaviyi tamamladıklarını da belirten Tutal, "Son sigarasını içiriyoruz. 


Sigarayı sisteme tanıtıyoruz. Kişiyi elektrotla sisteme bağlayarak vücudunun biyolojik ritmini sisteme tanıtıyoruz. Bu sigara maddesi içindeki enerjinin vücut üzerinde ne gibi bir hasat yaptığını sistem tespit ediyor. Ayna yöntemiyle de vücudun bozulmuş olan sistemlerini düzenli hale getirerek kişinin kendi enerjisini kendisine veriyoruz. Enerji, kişinin kendi enerjisi olduğu için de uygulamanın hiç bir yan etkisi yoktur" diye konuştu.
Yorum Yaz