Vatandaşlar Bombacılara Ateş Püskürdü

Vatandaşlar Bombacılara Ateş Püskürdü
Adıyaman'lı Vatandaşlar işide katılan bombacılara ateş püskürdü
Diyarbakır, Suruç ve son olarak Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıların ardından gözlerin çevrildiği IŞİD terör örgütünün, yurt içinde canlı bomba eylemi yapabilecek 6'sı kadın 21 militanın kimlik bilgilerini belirlendi. İstihbarat birimlerinin elde ettiği bu kişilerden 18'inin Adıyamanlı olduğu ifade edilirken, 'canlı bombalardan dolayı Adıyamanının tepki korku yaşadıklarını ifade ettiler.

" BİZLER YILLARDIR BURADA KARDEŞÇE  YAŞADIK"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan vatandaşlar " Bizler yıllardır burada kardeşçe  yaşadık. Hiçbir zaman Adıyaman terör ve bu tür olaylar ile anılmadı. Buna izin vermedik. Kendini bilmez birkaç kişinin bu kadar insanın canına kıymasına bizlerde tepkiliyiz.Ama ne yazık ki bu cani bombacıların Adıyamanlı olması  bizleri  ve Adıyaman'da yaşaayanları zora koymuştur. Her zaman İlimiz huzur kenti olarak anıldı. Halende öyle   biz bunu kabul etmiyoruz. Bu insanların  böyle canice yaapmış oldulkları eylemlerden dolayı  bu olayı gazetecelerin televizyonların  bütün Adıyaman'a mal etmelerine anlam veremiyoruz dediler".

DIŞARDA BULUNAN HEMŞERİLERİMİZ ZORLUK ÇEKİYOR

Dışarıda yaşayan Adıyamanlılar Hakkında konuşan  vatandaşlar" Dışarda yaşayan akrabalarımız Adıyamanlı olduklarını söylediklerinde insanların kendilerine farklı  baktıklarını ve komuşularının ve tadıklarının  kendileri ile ilişkilerini askıya aldıklarını ifade ediyorlar.Adıyaman bunu hak etmedi,Adıyaman halkı bunu hak etmedi şeklinde konuştular.

ADIYAMANLILAR  VATAN SEVER İNSANLAR

Adıyamanlı Vatandaşlar konuşmalarına şöyle devam ettiler" Adıyaman Huzurlu bir kent  Adıyamanlılar vatanını  seven  bir memleket  birkaç çapulcunun yapmış olduğu  bu olayı kimseye mal edilmesin  bizler vatanımız  bölünmemesi için ellimizden geleni yaparız. Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanımız   Adıyamanımızı  çok seviyor, Adıyamanlıların nasıl  mert olduklarını  biliyor. Bizler devlet büyüklerimize güveniyoruz dediler.

BHA

Yorum Yaz