Yalan ve iftiralara Belgeli Cevap

Yalan ve iftiralara  Belgeli Cevap

Adıyamanlı iş insanı Sadık Gürsoy, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçede; Eski Danışman Ömer Faruk Işık’ın dolandırma olayı ile ilgisinin bulunmadığını, parasını kurtarmak için olayın içinde gösterdiğini, basında yer alan haberlerin yalan olduğunu itiraf etti.

 

ESKİ DANIŞMAN ÜZERİNDEN YAPILAN YALAN VE İFTİRA OPERASYONU BOŞA DÜŞTÜ

 

Adıyamanlı iş adamı Sadık Gürsoy, eski danışman Ömer Faruk Işık'ı kendisini arazi satışı vaadiyle 36,2 milyon TL dolandırmakla suçladı. Işık'ın karşı şikâyeti üzerine Gürsoy tutuklanmıştı. Olayla ilgili geçtiğimiz aylarda sosyal medya ve haber sitelerinde paylaşılan videolar ve haberlerin gerçeği yansıtmadığı mahkeme tutanaklarınca ispatlandı.

 

Sadık Gürsoy’un Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına yazmış olduğu ıslak imzalı dilekçede, eski danışman Ömer Faruk Işık hakkında iftira isnadında bulunduğu açıkça belirtmiştir.

 

Yalan ve iftiralarla eski danışman üzerinden yıpratılmaya çalışılan AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Aydın’ının bu itiraf ile dik duruşu ve şeffaflığı bir kez daha ispatlandı.

İftirayı atanları kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.

 

Yorumlar
Hacı okan Öztürk

Bu konuya itibar etmeyin iki ayle arasında uzlaşma oldu lutfen yalan haber yapmayın

Hacı okan Öztürk

17 Haziran 2021 01:31

Yorum Yaz