Yandaş Medya Adıyaman Belediyesini Hedef Aldı

Yandaş Medya Adıyaman Belediyesini Hedef Aldı
Yandaş medya taraf gazetesinden Adıyaman Belediyesine Taraflı edepsizlik

Taraf Gazetesinde yer alan DİHA kaynaklı haberde Adıyaman'da  IŞİD militanlarını örgütlediği iddia edilen ve aynı soruşturmada yer alan Salih Küçük taş isimli şahsın  Adıyaman Belediyesi'nde kadrolu memur olduğu iddiasına tepkiler çığ gibi büyümekte.


Taraf gazetesinin yayınladığı yalan haberde sözde Salih Küçütaş isimli şahsı Adıyaman Belediyesi personeli gösterip Ak Partili Belediye'yi karalama çalışması Başkan Kutlu'nun yaptığı açıklama ile boşa düştü.


Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Eren Erdem Hazırlanan iddianamede Küçüktaşın Adıyaman Belediyesi personeli olduğunu dile getirdiği açıklamayı yandaş medya araştırma soruşturma yapmadan gazetesinde bu habere yer vererek Adıyaman Belediyesini haksız yere zan altında bıraktı.


Başkan Kutlu sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı; Bir kısım medyada Salih Küçüktaş diye bir kişinin Adıyaman Belediyesinde memur olduğu söylenmektedir, Bu açık bir yalandır, iftiradır. Adıyaman Belediye çalışanları arasında Salih Küçüktaş diye bir memur ve işçi yoktur"


Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu'nun ilerleyen günlerde konuyu gazetesine taşıyan yandaş medya'ya dava açması bekleniyor

Yorum Yaz